Εταιρικό βίντεο

Τι προτιμάτε να διαβάζετε ένα κείμενο ή να δείτε ένα βίντεο;

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε περισσότερες ταινίες παρά διαβάζουμε ένα βιβλίο, παρακολουθούμε ευκολότερα ένα βίντεο παρά διαβάζουμε ένα κείμενο. Σκεφτείτε τι συμβαίνει με τα κείμενα παρουσίασης μιας εταιρείας; Πόσοι από εμάς θα διαβάσουμε ένα κείμενο για τη φιλοσοφία μιας επιχείρησης; Προτιμούμε να διαβάσουμε τις οδηγίες χρήσεις ενός προϊόντος ή να δούμε ένα βίντεο; H απάντηση είναι πως θα προτιμήσουμε να δούμε το εταιρικό βίντεο.

Στη digital εποχή μας, αν θέλουμε να διαφημίσουμε την εταιρεία μας, να προωθήσουμε το website της επιχείρησης μας,  να αναπτύξουμε την επαφή μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας στς social media η παραγωγή ενός εταιρικού βίντεο με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας είναι απαραίτητα. Με ένα εταιρικό βίντεο μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους επισκέπτες μιας ιστοσελίδας, να συνδεθούμε με τους followers ενός brand στα social media, να κερδίσουμε την προσοχή των πελατών και να ενισχύσουμε την επιρροή του brand μας.

Εμείς στην Eclipse Productions παράγουμε εταιρικά βίντεο τα τελευταία δέκα χρόνια και έχουμε συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες. Οι κινηματογραφικές μας υπηρεσίες είναι τα καλύτερα όπλα για συνεχείς και μόνιμες συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες αλλά και με μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.

Καλέστε μας για ένα ραντεβού έτσι ώστε να δούμε από κοντά τι ταιριάζει στο προφίλ της εταιρίας σας.