Εταιρικό Βίντεο

Τo εταιρικό βίντεο είναι πλέον ένας από τους καλύτερους τρόπους επικοινωνίας με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να παρουσιάσετε το brand σας, τους στόχους σας και το όραμά σας στους συνεργάτες σας. Αντί να παρουσιάσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας, μπορείτε με το συνδυασμό ήχου και εικόνας να αφηγηθείτε σύντομα την ιστορία, το όραμα και τη φιλοσοφία της επιχείρηση σας.

Η παραγωγή ενός εταιρικού βίντεο είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προβολής και διαφήμισης.

Τι προτιμάτε να διαβάζετε ένα κείμενο ή να δείτε ένα βίντεο; Οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε περισσότερες ταινίες παρά διαβάζουμε ένα βιβλίο, παρακολουθούμε ευκολότερα ένα βίντεο παρά διαβάζουμε ένα κείμενο. Σκεφτείτε τι συμβαίνει με τα κείμενα παρουσίασης μιας εταιρείας; Πόσοι από τους πελάτες σας θα διαβάσουμε ένα κείμενο για τη φιλοσοφία της επιχείρησης σας; Προτιμούμε να διαβάσουμε τις οδηγίες χρήσεις ενός προϊόντος ή να δούμε ένα βίντεο; H απάντηση είναι προφανής. Σήμερα όλοι θα προτιμήσουμε να δούμε το σχετικό βίντεο.

Tο εταιρικό βίντεο για το βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin εστιατόριο Funky Gourmet

Στη digital εποχή μας, αν θέλουμε να διαφημίσουμε την εταιρεία μας, να προωθήσουμε το website της επιχείρησης μας, να αναπτύξουμε την επαφή μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας στς social media η παραγωγή ενός εταιρικού βίντεο με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας είναι απαραίτητα. Με ένα εταιρικό βίντεο μπορούμε να εντυπωσιάσουμε τους επισκέπτες μιας ιστοσελίδας, να συνδεθούμε με τους followers ενός brand στα social media, να κερδίσουμε την προσοχή των πελατών και να ενισχύσουμε την επιρροή του brand μας.

Ένα εταιρικό βίντεο προωθεί την αναγνωρισιμότητα της ιδέας σας

Βίντεο για την παρουσίαση της ημερίδας της Global Sustain και της European Sustainability Academy (ESA) στα Χανιά.

Ένα εταιρικό βίντεο προωθεί την αναγνωρισιμότητα της ιδέας σας. Όπως η παραγωγή του βίντεο για την παρουσίαση και την προώθηση της ημερίδας για την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη στα Χανιά στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Εβδομάδας 2019 στα Χανιά.

Εμείς στην Eclipse Productions παράγουμε εταιρικά βίντεο τα τελευταία δέκα χρόνια και έχουμε συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εγχώριες εταιρείες. Οι κινηματογραφικές μας υπηρεσίες είναι τα καλύτερα όπλα για συνεχείς και μόνιμες συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες αλλά και με μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.

Εταιρικό βίντεο για την παρουσίαση του νέου Logistic Center της εταιρείας Wurth Hellas